Ny case er blevet tilføjet til vores mission se Timestone
Ny case Timestone
Afspil showreel
Kontakt

Privatklinik Nomo

Kosmetisk privatklinik.

Branche

Kosmetisk klinik

CMS

WordPress

Samarbejdet siden

September 2022
Icecream

Team

Vores mission for Privatklinik Nomo

Privatklinik NOMO havde flere udfordringer med deres gamle setup. Deres website var besværlig at redigere og opdatere i backenden, og den virkede hverken logisk eller intuitiv. Samtidig ønskede de et nyt design, der kunne sikre, at de fremstod mere eksklusive og afspejlede den samme oplevelse, som man ville få ved at besøge en af deres privatklinikker. Dette krævede en optimering af den samlede brugeroplevelse og købsrejse på både desktop og mobile enheder for at imødekomme brugernes krav og behov for at kunne finde vigtig information om de kosmetiske behandlinger.

Product hero

Det var vigtigt for Privatklinik NOMO, at det første skærmbillede indeholdt de vigtigste oplysninger om behandlingen: Hvor den tilbydes, prisen, muligheden for at booke den samt muligheden for at kombinere behandlinger og spare penge.

  Hastighedsoptimering
  Webdesign
  Webudvikling
  Moduler

Kombiner behandlinger

Privatklinikken NOMO ønskede at kombinere kosmetiske behandlinger for at tilbyde rabatter til besøgende samtidig med at informere dem om relaterede behandlinger.

  Design
  Webdesign
  Webudvikling

Checkout

Vi har udarbejdet en simpel og brugervenlig checkout, hvor unødvendig støj er fjernet, og den er lavet som en mulit-step checkout.

  Design
  Animation
  Interaktion
  Webdesign
nomo løsning

Vores løsning

I designfasen fandt vi frem til NOMOs digitale identitet og hvad der skulle drive udtrykket på det nye website. I processen analyserede vi konkurrenternes udtryk, hvorudfra vi sikrede, at NOMO skilte sig ud på markedet. Løsningen blev en minimalistisk farvepalette og en fontkombination af en købt Serif-font til overskrifter og en letlæselig Sans Serif-font til teksterne. I designprocessen blev der udarbejdet moodboards, en styleguide og et brand style board, der fungerede som udgangspunkt for de wireframes, der blev brugt til udviklingen af websitet. Fokusset var blandt andet at ramme et eksklusivt, men samtidig konverterende, design gennem en mobile-first approach med “spacing” guidelines og revisionsrunder fra NOMO.

Det nye website setup blev customdesignet i backenden med nemme redigeringsmuligheder gennem dynamiske datafelter og betingelser. Vi udviklede muligheder for at kombinere behandlinger og tilføje udviklede websections, der nemt kunne redigeres og arrangeres i rækkefølge på NOMOs behandlingsside. Denne løsning gav NOMO langt mere kontrol og flere muligheder for ændringer undervejs på websiterejsen. Gennem hele websitet udviklede vi et setup, hvor funktioner smart kunne genbruges for at forbinde oplysninger rundt på websitet.

Vores bidrag

  Brand identitet
  Cookieløsning
  Design system
  Custom back-end
  Email delivery service
  Hastighedsoptimering
  Hosting
  Moduler
  Onboarding
  Projektstyring
  Rådgivning
  Serveropsætning
  Teknisk SEO
  Webdesign
  Webtilgængelighed
  Webudvikling
  Woocommerce
  WordPress
  Styleguide
  Sitemap
  Interaktion
nomo product page 1920 1080

Behandling side

nomo alle behandlinger 1920x1080

Alle behandlinger

nomo vip 1920x1080

Nomo VIP

Space wrench

Flere cases

Projekter vi har samarbejdet på og taget dem til nye højder.

Kunne du lide, hvad du så om Privatklinik Nomo. Ræk ud til os og opdag, hvordan din rejse kan tage fart.

Start din rejse

Book møde

Book et møde med os og lad os tage en snak om jeres projekt
Space robot