Ny case er blevet tilføjet til vores mission se Timestone
Ny case Timestone
Afspil showreel
Kontakt

Privatklinik Nomo

Kosmestisk privat klinik

Branche

Kosmetisk klinik

CMS

WordPress

Samarbejdet siden

September 2022
Icecream

Team

Opgaven

Privatklinik Nomo havde flere udfordringer med deres gamle setup. Deres website var besværlig at redigere og opdatere i backenden, og det virkede hverken logisk eller intuitivt. De ønskede også et nyt design, som kunne sikre, at de fremstod mere eksklusive og afspejlede den samme oplevelse, som man ville få ved at besøge deres privatklinikker. Hele brugeroplevelsen og købsrejsen på både desktop og mobile enheder skulle optimeres og imødekomme brugernes krav og behov ved nemmere at kunne finde vigtig information om deres kosmetiske behandlinger.

Product hero

Det var vigtigt for Privatklinik Nomo, at det første skærmbillede gav de vigtigste oplysninger om behandlingen: hvor den tilbydes, prisen, muligheden for at købe den og muligheden for at kombinere behandlinger og spare penge.

  Hastighedsoptimering
  Webdesign
  Webudvikling
  Moduler

Kombiner behandlinger

Privatklinikken Nomo havde ønsket om at kombinere kosmetiske behandlinger for at tilbyde rabatter til besøgende og samtidig informere dem om relaterede behandlinger.

  Design
  Webdesign
  Webudvikling

Checkout

Vi har udarbejdet en simpel og brugervenlig checkout, hvor unødvendig støj er fjernet, og lavet til en multi-step checkout.

  Design
  Animation
  Interaktion
  Webdesign
nomo løsning

Løsning

Gennem designfasen blev der fundet frem til Nomo’s digitale identitet og hvad der skulle drive udtrykket på det nye website. I processen blev der set på konkurrenternes udtryk og der blev sørget for at Nomo skilte sig ud. Der blev valgt en mere minimalistisk farvepalette og en fontkombination mellem en købt serif font til overskrifter og en letlæselig sans serif font til tekster. I designprocessen blev der udarbejdet moodboards, et brand style board og en styleguide, der skulle være udgangspunkt for de wireframes, der skulle bruges til udviklingen af websitet. Der var fokus på at ramme et eksklusivt og samtidig konverterende design gennem en mobil-first approach med “spacing” guidelines og revisionsrunder fra Nomo.

Det nye website-setup blev custom-designet i backenden med nemme redigeringsmuligheder gennem dynamiske datafelter og betingelser. Der blev udviklet muligheder for at kombinere behandlinger og tilføje udviklede “web-sections”, der nemt kunne redigeres og arrangeres i rækkefølge på behandlingssiden. Dette gav endnu mere kontrol og muligheder for Nomo. Igennem hele websitet blev der udviklet et setup, hvor funktioner smart kunne genbruges for at forbinde oplysninger rundt på websitet.

Vores bidrag

  Brand identitet
  Cookieløsning
  Design system
  Custom back-end
  Email delivery service
  Hastighedsoptimering
  Hosting
  Moduler
  Onboarding
  Projektstyring
  Rådgivning
  Serveropsætning
  Teknisk SEO
  Webdesign
  Webtilgængelighed
  Webudvikling
  Woocommerce
  WordPress
  Styleguide
  Sitemap
  Interaktion
nomo product page 1920 1080

Behandling side

nomo alle behandlinger 1920x1080

Alle behandlinger

nomo vip 1920x1080

Nomo VIP

Space wrench

Flere cases

Projekter vi har samarbejdet på og taget dem til nye højder.

Ønsker du at høre mere om vores projekt med Privatklinik Nomo

Kontakt os

Book møde

Book et møde med os og lad os tage en snak om jeres projekt
Space robot