Ny case er blevet tilføjet til vores mission se Timestone
Ny case Timestone
Afspil showreel
Kontakt

Digital Design

Konverterende og mobil-optimieret design der huskes, konverter og engangere dine besøgende til kunder.

Hey! Book et møde
strategi hero

Gør dig bemærket med digital design

Qorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad lad lad lad lad.

space dog 1
digital design asset

Læs mere her

Digital design

Design system
Wireframes
Adaptive design
Brugeroplevelse (UX)
Konvertings­optimering
Prototyper
Visuel identitet
moonly cup 1

Hvorfor digitalt design?

“Hvis du skal have mest ud af din digitale tilstedeværelse kan du ikke komme uden om digital design, det er din plan for at opnå din forretningsmål, det visuelle udtryk og den brugeroplevelse du ønsker besøgende bruger skal få når de møder dit brand”.

Book et møde med os

1

Hvorfor er digital design vigtig?

Digitalt design er fundamentet for en engagerende onlineoplevelse. Det skaber en visuelt tiltalende identitet og sikrer, at din virksomhed skiller sig ud i det digitale landskab.

2

Hvad får du af digital design

Med digital design får du ikke kun smukke visuelle elementer, men også designs, der skaber brugervenlige og mindeværdige oplevelser for dine besøgende.

3

Hvordan arbejder vi med digital design

Vores tilgang kombinerer kreativitet og brugercentreret design. Vi starter med at forstå din virksomhed og målgruppe og skaber derefter designs, der effektivt kommunikerer din unikke brandidentitet.

4

Udfaldet af ikke prioritere digitalt design

Ignorerer du digital design, risikerer du at miste potentielle kunder, da et dårligt design kan påvirke brugeroplevelsen negativt. Dette kan føre til tab af troværdighed og konkurrenceevne.

Hvordan er vi at samarbejde med?

Hør hvad vores kunder siger om at samarbejde med os

Vores services indenfor digital design

 • Design system

  Digital Design
 • Wireframes

  Digital Design
 • Adaptive design

  Digital Design
 • Brugeroplevelse (UX)

  Digital Design
 • Konvertings­optimering

  Digital Design
 • Prototyper

  Digital Design
 • Visuel identitet

  Digital Design
design system service slider
"

Skab konsistent og effektiv design med vores designsystem. Vi definerer klare retningslinjer, elementer og principper, der sikrer en sammenhængende visuel identitet på tværs af alle dine platforme og styrker din brandsammenhæng.

"
wireframes service slider
"

Design din digitale vision med wireframes. Vi skaber strukturerede skitser, der definerer layout og funktionalitet, hvilket sikrer en klar vej til en brugervenlig og intuitiv digital oplevelse.

"
apdative design service slider
"

Vi tilpasser designs til forskellige enheder, hvilket sikrer en konsistent og engagerende oplevelse på smartphones, tablets og desktops. Dit indhold vil altid skinne, uanset hvordan det vises.

"
brugeroplevelse ux service slider
"

Skab en enestående brugeroplevelse med vores UX-design. Vi fokuserer på at forstå brugernes behov, skabe intuitive grænseflader og levere en problemfri rejse, der efterlader varige indtryk.

"
konvertingsoptimering service slider
"

Forøg din online succes med konverteringsoptimering. Vi analyserer og forfine nøglepunkter i din brugerrejse, implementerer strategier og elementer, der øger konverteringerne, og sikrer, at hvert besøg har potentiale til at blive en handling.

"
prototype service slider
"

Visualiser din digitale vision med vores prototyper. Vi skaber interaktive modeller, der giver dig og dine interessenter en forhåndsvisning af din digitale løsning, sikrer forståelse og muliggør rettidige justeringer for en optimal slutproduktoplevelse.

"
visuel identitet service slider
"

Vi skaber sammenhæng og genkendelighed gennem klare retningslinjer for farver, skrifttyper og designelementer, hvilket styrker dit brand visuelt på tværs af alle platforme

"

Udvalgte cases

I Privatklinik NOMO har vi høje krav til os selv og vores team. Det kommer dig til gode. Derfor har vi formuleret et værdisæt, som vi gør alt hvad vi kan for at efterleve.

Book tid

Har du et projekt i tankerne

Måske har du allerede et specifikt projekt i tankerne – eller en udfordring, du ikke er sikker på, hvordan du skal gribe det an.

Book møde om dit projekt
Keviin Cosmos
Keviin Cosmos
Sales director & development
René Klokkerholm
René Klokkerholm
Head of strategy & digital design

Artikler inden for digital design

Fra Pixels til design dit visuelle udtryk

Hvad er visuel identitet? Visuel identitet refererer til den måde, en virksomhed eller organisation præsenterer sig visuelt for omverdenen. Det indebærer brugen af ​​specifikke

Gør hvert klik værdifuldt med Konverterings­optimering

Hvad er konvteringsoptimering (CRO) Konvertingersoptimering er en teknisk disciplinen der går ud på at optimere de handlinger du ønsker brugerne skal foretage og på

Brugeroplevelsen er altafgørende

Hvad er Brugeroplevelse (UX) Brugeroplevelse (UX) refererer til den samlede oplevelse, som brugeren har, når de interagerer med en hjemmeside, app eller et digitalt