Ny case er blevet tilføjet til vores mission se Timestone
Ny case Timestone
Afspil showreel
Kontakt

Timestone

Et smukkere sidste aftryk

Branche

Gravsten

CMS

WordPress

Samarbejdet siden

2023
Icecream

Team

Vores mission for Timestone

Timestone havde flere afgørende udfordringer på deres tidligere hjemmeside. Deres website var besværligt at redigere og opdatere i backenden, og den var hverken struktureret eller intuitiv. Timestone ønskede at opdatere sit design, så det var tilpasset e-handel og virksomhedens nye retning. Vi havde særligt fokus på at optimere brugeroplevelsen og købsrejsen på både desktop- og mobile enheder for både at imødekomme private forbrugere og Timestones forhandlere.

Product hero

Product hero muliggør, at kunden kan tilføje detaljer til indgraveringen på messingpladerne på variantprodukterne. Dette giver kunden mulighed for visuelt at se, hvordan indgraveringen ville se ud.

  Design
  Brand identitet

Forhandlerliste

Vi har udviklet en forhandlerliste, der automatisk opdateres med dynamisk data i backenden, når en ny forhandler oprettes. Derudover udviklede vi muligheden for at filtrere og finde sin nærmeste Timestone forhandler på Danmarkskortet med Google API.

  Brand identitet
  Design

Bagom designet

Formålet med denne komponent var, at give de besøgende indsigt i designprocessen og tankerne bagved. Dette kan være med til at Timestone kan differentiere sig fra sine konkurrenter, fordi deres unikke elementer ved designet blev fremhævet.

  Design
timestone løsning

Vores løsning

Det nye website setup inkluderede en brugerdefineret designet backend med nemme redigeringsmuligheder via dynamiske datafelter og opsatte regler. Der blev udviklet muligheder for at kombinere data og opbygge relationer mellem moduler, så den samme data kunne vises flere steder. Dette resulterede i større kontrol og muligheder for Timestone. Vi udviklede et setup, hvor data såsom anbefalinger, forhandlere, FAQ-spørgsmål og produkter kunne genbruges og forbindes rundt på websitet.

Vores bidrag

  Custom back-end
  Email delivery service
  Google tag manager
  Hastighedsoptimering
  Hosting
  Integrationer
  Moduler
  Migrering
  Onboarding
  Projektstyring
  Rådgivning
  Teknisk SEO
  Webdesign
  Webudvikling
  Woocommerce
  WordPress
timestone product page

Produkt side

timestone designer

Bagom Designet

timestone find forhandler 1920x1080

Find forhandler

Space wrench

Flere cases

Projekter vi har samarbejdet på og taget dem til nye højder.

Kunne du lide, hvad du så om Timestone. Ræk ud til os og opdag, hvordan din rejse kan tage fart.

Start din rejse

Book møde

Book et møde med os og lad os tage en snak om jeres projekt
Space robot